7 goals + 8 assists! Neymars bracht Brazilië naar voren in de voorrondes

In de Zuid-Amerikaanse regio van de WK-kwalificatiewedstrijd versloeg Brazilië Colombia met 1-0 en bereikte het eerder dan gepland het WK. Neymar assisteerde 1 keer in de wedstrijd. goedkope voetbalshirts

Statistieken tonen aan dat Neymar in deze wedstrijd 4 scoringskansen creëerde, waaronder 1 assist. Hij heeft 3 sleutelpassen, 1 pas en 2 pasjes. 3 schoten, 1 schot op doel. Neymar Shirt

Neymar raakte de bal 77 keer aan en passeerde de bal 34 keer nauwkeurig. Hij maakte 3 keer een overtreding en werd 4 keer geschonden. Op de heatmap van de wedstrijd is te zien dat Neymar vooral voorin het strafschopgebied actief is.

In de huidige WK-kwalificatiewedstrijd speelde Neymar 10 keer, scoorde 7 keer en gaf 8 keer assist. Onder hen stonden goals op de tweede plaats in de scorerslijst en assists op de eerste plaats in de assistlijst.

Het Braziliaanse team scoorde 27 goals in deze kwalificatiewedstrijd, Neymar nam alleen deel aan 15 goals en zijn deelname was goed voor 56% van de goals van het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *