Atletico Madrid wil Cristiano Ronaldo introduceren, en Cristiano Ronaldo wil ook bij deze club komen

“Aspen Information” onthulde dat Cristiano Ronaldo en ook Atletico Madrid momenteel een aantal telefoontjes hebben gehad. Simeone’s alternatief om Cristiano Ronaldo te presenteren staat in contrast met de intro van Suarez in 2020, en de impact van Cristiano Ronaldo is beter, zowel op de betaalbare als zakelijke graden.

Als Atlético Madrid Ronaldo wil presenteren, moeten ze monetaire initiatieven nemen. Atletico heeft spelers van minimaal 40 miljoen euro nodig om het werk van het genereren van Ronaldo af te ronden. “Aspen Information” beweerde dat de enige zekerheid op dit moment is dat Cristiano Ronaldo die een Manchester United Cristiano Ronaldo 7 Kids-jack aantrekt nog steeds een speler van Manchester United is, maar de suggestie dat Cristiano Ronaldo misschien teruggaat naar La Liga is geen kasteel in de lucht.

Volgens het Spaanse Aspen-record eist Ronaldo, die een voetbalshirts outlet, Manchester United te verlaten, en hij heeft er ook alle vertrouwen in dat hij zich bij Atletico Madrid zal aanmelden. Simeone nodigt hem uit om zich aan te melden, maar de club moet nog steeds monetaire initiatieven nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *