Cristiano Ronaldo slaagt er al 5 jaar niet in om een ​​vrije trap te scoren in de Champions League

In deze ronde van de Champions League versloeg Manchester United Villarreal met 2-0. Ronaldo scoorde een belangrijk doelpunt om het team te helpen winnen.

Na de wedstrijd beoordeelde de UEFA Ronaldo als de beste van de wedstrijd. Cristiano Ronaldo, gekleed in het Manchester United voetbalshirt, is bijzonder blij.

Ronaldo heeft echter ook gênante gegevens in dit spel, dat wil zeggen, hij heeft opnieuw de kans op een vrije trap niet gegrepen.

In de 34e minuut van de wedstrijd kreeg Manchester United een vrije trap voor het strafschopgebied, maar het schot met de rechtervoet van Ronaldo raakte de muur van de tegenstander.

Volgens statistieken van het doelnet heeft Cristiano Ronaldo 34 vrije trappen op rij gemist in de Champions League. De laatste keer dat hij scoorde met een vrije trap in de Champions League was in september 2016.

Ronaldo’s vermogen om doelpunten te maken in sportwedstrijden is niet afgenomen, maar zijn scorend vermogen bij vrije trappen is sterk gedaald, wat een mysterie is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *