Manchester United versloeg Bournemouth en won de vierde overwinning op rij

In de 19e ronde van de Premier League speelde Manchester United thuis tegen Bournemouth. Uiteindelijk wonnen de Rode Duivels van Bournemouth met 3-0 door doelpunten van Casemiro, Luke Shaw en Rashford. Manchester United won 4 opeenvolgende competitieoverwinningen. 6 opeenvolgende overwinningen in het evenement. Na deze overwinning eindigde Manchester United op de vierde plaats met 35 punten, achter Newcastle die dezelfde punten had maar nog één wedstrijd; Bournemouth eindigde op de 15e plaats met 16 punten.

In de 23e minuut nam Eriksson een vrije trap en Casemiro volleyde en scoorde. Manchester United leidde Bournemouth met 1-0! In de 48e minuut maakte Manchester United verschillende snelle passes in een snelle pauze. Luke Shaw snelde na rust naar het centrum. B Fee passeerde en Ganacho zette een voorzet. Luke Shaw duwde en scoorde met zijn rechtervoet. Manchester United leidde Bourne met 2-0 mond! In de 86e minuut zorgde Luke Shaw voor een lange pass, assisteerde B Fee Rashford bij het maken van een leeg doel en Manchester United bezegelde de overwinning met 3-0!

Manchester United staat op de vierde plaats in de competitie met 10 overwinningen, 2 gelijke spelen, 4 verliespartijen en 32 punten, waaronder 5 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verlies thuis, scoorde 12 doelpunten en verloor 4 doelpunten. Bournemouth scoorde 16 punten met 4 overwinningen, 4 gelijke spelen en 9 verliespartijen, stond op de 15e plaats, waaronder 1 overwinning, 2 gelijke spelen en 5 verliespartijen in uitwedstrijden, scoorde 9 doelpunten, kreeg 26 doelpunten tegen en kreeg meer uitdoelpunten tegen. Manchester United verkeert in zeer goede vorm en heeft onlangs 8 overwinningen en 1 verliespartij behaald in 9 officiële wedstrijden. Na de onderbreking van het WK behielden ze ook een volledige overwinning in 3 wedstrijden. Manchester United staat momenteel in de top 4. De vooruitzichten op de terugkeer van de UEFA Champions League zijn zeer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *