Manchester United weer een stap dichter bij de Engelse League Cup

In de kwartfinales van de Engelse League Cup speelde Manchester United thuis tegen Charlton. In de eerste helft schoot Anthony van ver om de impasse te doorbreken. Fred maakte de middenpaal. In de tweede helft dubbelklikte de invaller van Rashford. Uiteindelijk ging Manchester United met 3-0 Charlton met succes door naar de halve finale, behaalde 8 opeenvolgende overwinningen en het was ook de derde keer dat Manchester United in de afgelopen 4 seizoenen de halve finale bereikte.

In de 21e minuut passeerde Fred de bal. Nadat Anthony de bal had gestopt, nam hij een boogschot met links van 22 meter naar rechts. De bal vloog in de linkerbovenhoek en Manchester United leidde met 1-0. In de 21e minuut passeerde Fred de bal. Nadat Anthony de bal had gestopt, nam hij een boogschot met links van 22 meter naar rechts. De bal vloog in de linkerbovenhoek en Manchester United leidde met 1-0. In de 90e minuut scoorde Rashford een enkel schot vanaf 8 meter, en Manchester United leidde met 2-0. In de 94e minuut plaatste Rashford een linkerrib met één hand en scoorde vanaf 14 meter. Manchester United leidde met 3-0. Uiteindelijk won Manchester United met 3-0 Charlton.

Na deze grote overwinning kwam Manchester United in de top 4 van de League Cup en ze komen steeds dichter bij hun eerste kampioenstrofee dit seizoen. Zolang ze nog 2 overwinningen behalen, zal Manchester United het kampioenschap winnen. Hoewel de League Cup veel minder belangrijk is dan de Premier League of zelfs de FA Cup, als Ten Hag het team naar het kampioenschap kan leiden, kan dit op elk moment het begin zijn van Manchester United’s terugkeer naar de top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *