Middenvelder Pjanic verhuist naar UAE United

Middenvelder Pjanic verhuist naar UAE United

Volgens berichten zal Pjanic, als er geen ongeluk gebeurt, deze week de Barcelona Uit shirt 2022 uittrekken. De Bosnische middenvelder heeft een superaanbod gekregen van de VAE-club Sharjah en heeft na aanvankelijke twijfels de driejarige deal geaccepteerd.

Pjanic, die vorig seizoen een club america shirt droeg bij Besiktas, keerde deze zomer terug naar Barça en overtuigde Xavi in de voorbereiding dat hij een nuttige speler zou kunnen zijn. Volgens de club zijn de onderhandelingen tussen Barcelona en Pjanic om het contract te beëindigen gevorderd en heeft Barcelona hem vrijelijk laten vertrekken.

In principe zal hij transfervrij worden getransfereerd, waarbij de onderhandelingen gericht zijn op de vraag of hij een ontslagvergoeding uit het contract van Barcelona kan krijgen, aangezien hij vorig jaar zijn salaris al had verlaagd om uitgeleend te worden aan Turkije.Barcelona shirt Nike

Het contract van Pjanic bij Barcelona loopt af in 2024. Hoewel Xavi zegt het verschil te kunnen maken, staat de club open voor zijn vertrek omdat het meer capruimte zou vrijmaken.

Het bovenstaande is het rapport over “Middenvelder Pjanic verhuist naar UAE United” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *