Paris Saint-Germain verlengt het contract van Verratti met twee jaar

De club Paris Saint-Germain heeft officieel aangekondigd dat het zijn contract met de Italiaanse middenvelder Verratti met twee jaar heeft verlengd, en het nieuwe contract wordt getekend tot 2026. Verratti is 30 jaar oud en speelde dit seizoen tot nu toe 21 wedstrijden in het Paris Saint Germain shirt 2022 , 1 assist bijdragend. Verratti kwam in juni 2012 voor 12 miljoen euro over van Pescara naar Paris. Hij werkt al 10 jaar bij het team en kan worden gezegd dat hij getuige was van de groei van Paris Saint-Germain.

Verratti is 30 jaar oud. Hij stapte in juli 2012 over naar Paris Saint-Germain. In de afgelopen tien jaar speelde hij in totaal 398 keer voor de club, waarmee hij de op een na meest gespeelde speler in de teamgeschiedenis werd. Bijgedragen 11 goals en 48 assists. Hij heeft 8 Ligue 1-kampioenschappen gewonnen. Niet alleen dat, Verratti heeft met het team ook de Franse beker en andere kampioenschappen gewonnen, in totaal 29. Op dit moment leidt Paris nog steeds het Ligue 1-klassement. Verratti zal waarschijnlijk een kampioenschapstrofee van de A-competitie toevoegen. Ongeacht of hij dit seizoen het kampioenschap kan winnen, Verratti is nu al de speler met de meeste kampioenschappen in de geschiedenis van de club Paris Saint-Germain.

Verratti zei dat de contractverlenging precies was wat hij in zijn hart wilde, en dat de club zichzelf nog steeds wilde blijven gebruiken, daarom kon hij heel snel tot een contractverlenging komen en voor Paris blijven spelen. Verratti is vol dankbaarheid jegens de club Paris Saint-Germain en speelt graag verder. Juist door de sterke gevechtseffectiviteit van het team heeft Verratti meer ruimte om te laten zien, kan hij doen wat hij wil doen en hogere doelen nastreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *