zeldzaam! Lewandowski werd unaniem bekritiseerd door de media na de wedstrijd zonder schoten en geen doelpunten

Bayern werd in de heenwedstrijd van de Champions League 1/8-finale met 1-1 gelijkgespeeld door Salzburg en Koeman maakte op het laatste moment de gelijkmaker. voetbal outlet

Lewandowski scoorde in deze wedstrijd niet, maar maakte in zijn carrière wel 37 doelpunten in 50 uitwedstrijden in de Champions League. Hij is de speler met de meeste doelpunten na 50 uitwedstrijden in de Champions League.

De prestaties van Lewandowski in dit spel waren echter gemiddeld. In de beoordeling van Bild was hij een van de slechtste. Hij is ook een van de slechtste in de kijkcijfers van Kicker. Lewandowski voetbalshirt

Volgens de score van de datawebsite SOFASCORE zijn de 6,3 punten van Lewandowski ook de slechtste van het team.

Statistieken tonen aan dat Lewandowski in deze wedstrijd 90 minuten speelde, zonder te scoren of te assisteren, zelfs niet te schieten.

Hij dribbelde 4 keer en slaagde daar 2 keer in. 31 aanrakingen, 11 van 18 passen zijn op hun plaats en de nauwkeurigheid van de pas is 61%.

1 lange pas en op zijn plaats. 2 van de 9 grondgevechten en 1 van de 4 topgevechten. Hij gaf de bal 12 keer toe en hij had ook 1 klaring, 1 onderschepping en 2 dribbels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *